Meteora klostrene sett fra himmelen

Meteora klostrene i Hellas

Meteora klostrene henger fra himmelen sies det.

Nå kan vi også se Meteora klostrene ovenfra, takket være en japansk turist som filmet, tok bilder og laget denne fantastiske videoen.

Den japanske turisten beundrer Hellas sitt skjønnhet og har besøkt landet flere ganger! Attraksjonen som gjorde han størst inntrykk var Meteora klostrene.

Meteora (gresk: Μετέωρα, «hengende i luften») er et av de største og det aller viktigste kompleksene til de gresk-ortodokse klostre i Hellas, nest etter klosteret på Athos. [2] De seks klostrene lokalisert i nordvestlige enden av sletten i Thessalia i Hellas i nærheten av elven Pineios og fjellet Pindos og den nærmeste byen er Kalambaka. Klostrene er bygget på høye naturlige klipper av sandstein. Jordskjelv har med tiden skapt loddrette sprekker i de opp til 400 meter høye klippene. [3] Klostrene ble en del av UNESCOs liste over verdens natur- og kulturarv i 1988 under kriteriene I, II, IV, V og VII. – Informasjon fra Wikipedia


Hans opphold var minneverdig og bildene han så ble registrert, ikke i minnet bare, men også på sitt kamera. Dette ønsket han å gjøre noe med.

Han fanget unike bilder ved hjelp av sitt bird’s eye kamera og en drone. Innen tre minutter vil han med denne videoen ta pusten fra oss!

 

Meteora klostrene

 

HUSK å dele dersom du likte denne videoen!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.